top of page

PÓLÓ & TEXTIL NYOMTATÁS

INFO

Direkt nyomtatásnak is szokták nevezni, mivel a festék közvetlenül a pólóra kerül egy tintasugaras textilnyomtató segítségével. Ezzel az eljárással fotó minőségű képeket, színátmenetes grafikákat tudunk nyomtatni bármilyen egyszínű pólóra, akár feketére is.
 

Nyomtassa nálunk egyedi pólóját, kiváló minőségben, ami kifejezi egyéni stílusát és személyiségét! 

Céges eseményre készülnek? A logónk, üzenetünk vagy brandünk könnyen felismerhetővé válik az egyedi pólókon. A pólónyomtatás tökéletes módja annak, hogy megkülönböztessük magunkat a többiektől, és kiemeljük magunkat a tömegből. 

Legyen szó egy csoportos eseményről vagy sportolásról, az egyedi pólók biztosan feldobják a hangulatot. 

A pólónyomtatás nagyszerű ajándék ötlet is lehet, legyen az születésnap, névnap, lánybúcsú/legénybúcsú, karácsony vagy bármilyen ünnep. Könnyen lehet egyedi üzeneteket, vicces szövegeket vagy vicces képeket nyomtatni a pólókra, amelyek emlékezetessé teszik az ajándékot.

A legújabb technológiákat használjuk a nyomtatáshoz, így garantáltan tartós, élénk színekkel és éles nyomtatással rendelkező pólókat készítünk. 

Kreativitásunk és szakértelmünk segítségével teljesen egyedi terveket is elkészítünk, amelyek megfelelnek az ügyfelek igényeinek.

Nyomtatott pólóinkat a legjobb minőségű alapanyagokból készítjük el, szem előtt tartva, hogy vásárlóink sokáig tudják viselni egyedi pólóikat!

Dologzzunk
együtt!?

4400 Nyíregyháza, Selyem u. 45

Tel: 06 30 830 6361

  • Facebook
  • Instagram

Koszonjuk!

bottom of page