top of page

Dombornyomott fém címkék

INFO

Egyedi, dombornyomott fémcímkéket készítünk ónból és rézből. Szinte bármilyen formában és méretben, a már ismert unalmas klisék nélkül. Minden egyes címkénkre egyedi tervezést, különleges odafigyelést kínálunk ügyfeleinknek és azonnali segítséget a teljes folyamat során felmerülő problémák megoldásában.
 

Alacsony minimális mennyiséget kínálunk, így ha kézi gyártású termékeket készít, kis volumenű rendeléseket teljesít, speciális vagy limitált kiadásokat forgalmaz, céges vásárlók szeretnének megvásárolni az Ön logójával ellátott termékét, szívesen elkészítjük az Önnek megfelelő címkét.

gyfeleink általában a magas minőségben hívő prémium termékgyártók, akik szeretnek kitűnni a tömegből és különleges megjelenést kölcsönöznek terméküknek. Pincészetek, whisky-, vodka-, pálinka- és tequilafőzdék, olívaolaj- és balzsamecet-gyártók, illatszergyárak és gyertyakészítők mind olyan vevőink közé tartoznak, akiknek a legjobbat szeretjük adni.

Termékeiket valódi szenvedéllyel és professzionalizmussal készítik. Ez az erőfeszítés megérdemel egy címkét, amelyet ugyanígy hoztak létre.

Dolgozzunk
együtt!?

4400 Nyíregyháza, Selyem u. 45

Tel: 06 30 830 6367

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page