RÓLUNK

Alanex Kft

Okozott már gondot Önnek, hogy mit ajándékozzon partnereinek, üzletfeleinek, barátainak vagy szeretteinek? Előfordult már, hogy egy finom bort vagy egy különleges pálinkát szeretett volna egyedi csomagolással személyessé tenni, de nem talált igazán profi megoldást?

Ha igen, nem kell tovább keresnie. Magyarország leghíresebb szőlőtermő vidékeiről és pincészeteiből származó boraink, kisüsti pálinkáink és nagyanyáink receptje alapján, házilag készített lekvárjaink méltó ajándékot jelenthetnek a különleges alkalmakra.
Egyedi, fém- és facímkés boraink, fémcímkés pálinkáink és egyedileg gravírozott fadobozaink mind a kézművesség legjobb hagyományait magukon hordozó, különleges ajándékok.

Kínálatunk kereskedelmi forgalomban nem kapható, így Ön biztos lehet abban, hogy ezeket az ajándékokat nem kapja vissza és nem látja viszont az áruházak polcain. A minőségre és az exkluzivitásra való törekvés azt is jelenti, hogy boraink és pálinkáink csak korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre, választékunkat pedig folyamatosan frissítjük.

 

Ha Ön az italok vagy a lekvárok mellé egyedi dobozt is szeretne, abban is örömmel segítünk. Mivel minden dobozunkat kézzel készítjük és egyedileg gravírozzuk, minden darab más és más. Az egyedi gyártásnak köszönhetően bármilyen logót, feliratot vagy akár fényképet is bele tudunk gravírozni a fa felületébe.

Corvin Borház

A legkiválóbb magyar borok és pálinkák, kézzel készített fémcímkével, egyedileg gravírozott fadobozban. Ha olyan ajándékot szeretne, amelyre biztosan emlékezni fognak, lépjen be és nézzen körül nálunk.

Ajándékportál

A cégünk olyan szolgáltatást nyújt, ami csak nálunk érhető el. Egyedi exkluzív ajándékok, amelyek megerősítik minden ünnepi hangulatnak a fényét. Egy fontos esemény közeleg, de nem tudja mivel lepje meg családját esetleg dolgozóit? Mi segítünk! 

Pólómax

Pólónyomás kiváló minőségben, egyedi elképzelések alapján. Ha ki szeretnél tűnni a tömegből, tervezd meg a saját pólódat, küldd el nekünk a mintát, mi pedig elkészítjük azt a pólót, amit megálmodtál magadnak!